Впечатоци за студирање во Германиjа https://study.2tm.eu/content/webpc-passthru.php?src=https://study.2tm.eu/content/uploads/sites/4/2022/12/education-default-mk.png&nocache=1
Оценка: 5 врз основа на 3 оценки
mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star
Впечатоците на Александар Недељковиќ за студирањето во Германија
ocena: 5 https://study.2tm.eu/content/webpc-passthru.php?src=https://study.2tm.eu/content/uploads/sites/4/2022/05/aleksandar-nedeljkovic.png&nocache=1 Александар Недељковиќ впечатоци Искажувам благодарност до 2TM за нивната работа! Без икакви проблеми се запишав во Studienkolleg. Тие помогнаа да се средат сите документи, дури и земајќи ги предвид сите тешкотии за време на пандемијата. Како што ветија, се сретнавме и тие ми помогнаа со студентскиот дом и поднесоа барање за дозвола за престој. Задоволен од соработката!

Искажувам благодарност до 2TM за нивната работа! Без икакви проблеми се запишав во Studienkolleg. Тие помогнаа да се средат сите документи, дури и земајќи ги предвид сите тешкотии за време на пандемијата.

Како што ветија, се сретнавме и тие ми помогнаа со студентскиот дом и поднесоа барање за дозвола за престој. Задоволен од соработката!

Александар Недељковиќ
mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star
Впечатоците на Весна Новаковиќ за студирањето во Германија
ocena: 5 https://study.2tm.eu/content/webpc-passthru.php?src=https://study.2tm.eu/content/uploads/sites/4/2022/05/vesna-novakovic.png&nocache=1 Весна Новаковиќ впечатоци Би сакала да им се заблагодарам на 2TM и менаџерката Антонина што го остварија мојот сон - да студирам во странство. Немаше апсолутно никакви проблеми со документите, што најмногу ме загрижуваше. Компанијата секогаш давала препораки. Секогаш кога можевте да поставите прашање или да разјасните нешто, одговорот доаѓаше речиси веднаш. Моралната поддршка исто така игра важна улога за мене - дури и кога сум во странска земја, знам дека секогаш ќе ми помогне. Без помошта од компанијата тешко дека би можела сама и без грешки да ги реализирам моите планови. Дефинитивно го препорачувам 2TM на секој што размислува да студира во Германија бидејќи ви гарантира упис и безгрижност!

Би сакала да им се заблагодарам на 2TM и менаџерката Антонина што го остварија мојот сон - да студирам во странство. Немаше апсолутно никакви проблеми со документите, што најмногу ме загрижуваше. Компанијата секогаш давала препораки. Секогаш кога можевте да поставите прашање или да разјасните нешто, одговорот доаѓаше речиси веднаш.

Моралната поддршка исто така игра важна улога за мене - дури и кога сум во странска земја, знам дека секогаш ќе ми помогне. Без помошта од компанијата тешко дека би можела сама и без грешки да ги реализирам моите планови. Дефинитивно го препорачувам 2TM на секој што размислува да студира во Германија бидејќи ви гарантира упис и безгрижност!

Весна Новаковиќ
mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star mohylevskyi-ratings-star
Впечатоците на Неда Грчиќ за студирањето во Германија
ocena: 5 https://study.2tm.eu/content/webpc-passthru.php?src=https://study.2tm.eu/content/uploads/sites/4/2022/05/neda-grcic.png&nocache=1 Неда Грчиќ впечатоци Многите имаат проблеми со документите, а ова е дополнителен стрес во странска земја. Фала му на Бога што ми помина! Апсолутно сите документи беа подготвени навреме и без грешки. Благодарение на координираните акции на персоналот на 2TM, бев примен на универзитетот и сега студирам во Берлин и патувам низ цела Европа!

Многите имаат проблеми со документите, а ова е дополнителен стрес во странска земја. Фала му на Бога што ми помина! Апсолутно сите документи беа

подготвени навреме и без грешки. Благодарение на координираните акции на персоналот на 2TM, бев примен на универзитетот и сега студирам во Берлин и патувам низ цела Европа!

Неда Грчиќ

    Утисци

    Вашиот коментар ќе биде објавен на страницата.
    Забелешка - Нема да објавуваме коментари со непристојна или навредлива содржина.

    Напишете го коментар

    Можете исто така да ја испратите вашата фотографија